AK Parti’den Sarıkaya’da Büyük Buluşma: Birlik ve Beraberlik Ruhu Paylaşıldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:
AK Parti Sarıkaya İlçe Teşkilatı, Sarıkaya'da bir iftar programı düzenleyerek bölge halkı ile bir araya geldi.
AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, AK Parti'nin Sarıkaya Belediye Başkan Adayı Osman Gözen, parti teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi.

Zaferi müjdeliyorsun
AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, etkinlikte yaptığı konuşmada,
"Maşallah Sarıkaya, tarih yazıyorsun. Zaferi müjdeliyorsun Sarıkaya'm. AK Parti Sarıkaya İlçe Teşkilatımızın düzenlediği iftar programında sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Siz hemşehrilerimiz ile Halil İbrahim Sofrası'nda bir araya geldik, 31 Mart Yerel Seçimleri için adayımız Osman Gözen'a destek olmanızı istiyoruz " dedi.

Mutluluk yaşıyoruz
Süleyman Şahan ise,
"AK Parti Sarıkaya İlçe Teşkilatımızın düzenlediği iftar programında bulunmak, teşkilat üyelerimiz ve siz hemşehrilerimizle orucumuzu açmanın memnuniyetini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese hayırlı ve bereketli iftarlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Duygularımız pekişti
AK Parti'nin Sarıkaya Belediye Başkan Adayı Osman Gözen de,
"Değerli hemşehrilerimiz, bugün birlikte güzel bir iftar yemeği programında buluştuk ve Ramazan'ın bereketini beraber paylaştık. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğu ve huzuru içinde, hoş sohbetler ve güzel anlar yaşadık. Birlikte iftar sofrasını paylaşmanın güzelliğini bir kez daha hissettiğimiz bu anlamlı gecede, birlik ve beraberlik duygularımız pekişti. Hep birlikte nice güzel iftarlara" diyerek duygularını paylaştı.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.