Altın 6367.67 %0.38
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4337 %0.04
Euro 53.432 %-0.35
Sterlin 61.4684 %-0.01

Akdağ’da bir görev daha tamam!

Akdağ’da bir görev daha tamam!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, ilçede bir görevi daha tamamladıklarını söyledi.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, ilçede bir görevi daha tamamladıklarını söyledi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Yalçın, “ Kanserojen asbestli içme suyu hatlarını sökerek yeni içme suyu hattı yaptık. İçme suyu hattı abone bağlantılarını yeniledik” dedi.

Yenilemeler Yapıldı

Kanalizasyon hattıyla ilgili sorunlu bölgelerde yenileme çalışmaları yaptıklarını anlatan Yalçın, şunları kaydetti; “Yağmur suyu drenaj hatları çektik. Kamyoncular Kooperatifi yanından geçen keskin virajı köprü ve dere yatağını yeniden düzenleyerek daha kullanışlı hale getirdik. Bölgede Türk Telekom ile ortak çalışmalar yürüterek havai telefon ve internet hatlarını yer altına alıp fiberoptik hatlar ile değiştirdik. Çedaşla koordineli bir şekilde çalışılarak eksiklikleri giderdik. Kaldırımları yeniledik. Sıcak asfalt çalışması yaptık.”

Zahmetsiz Rahmet Olmaz

Çalışmalarının meyvelerini aldıklarını belirten Yalçın, “Zahmetsiz rahmet elbette olmaz. Zahmete katlanıp çalışmalar sürecinde büyük bir anlayış gösteren kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.