Altın 6434.5 %1.44
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4332 %0.04
Euro 53.4451 %-0.33
Sterlin 61.5287 %0.09

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİ İLÇENİN İSTİHTAMINA KATKI SAĞLAYACAK; HEM İŞ KURDURACAK HEM İŞ BULDURACAK

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİ İLÇENİN İSTİHTAMINA KATKI SAĞLAYACAK;  HEM İŞ KURDURACAK  HEM İŞ BULDURACAK

Akdağmadeni Belediyesi ilçede istihdamı ve istihdam potansiyelini belirlemek amacıyla çalışma başlattı. Belediyenin sosyal medya hesabından duyuruda bulunan ilçe belediye başkanı Nezih Yalçın, özellikle çalışmak isteyen bayan personellerin belediye insan kaynakları birimine başvurmalarını istedi.

Akdağmadeni Belediyesi ilçede istihdamı ve istihdam potansiyelini belirlemek amacıyla çalışma başlattı. Belediyenin sosyal medya hesabından duyuruda bulunan ilçe belediye başkanı Nezih Yalçın, özellikle çalışmak isteyen bayan personellerin belediye insan kaynakları birimine başvurmalarını istedi.

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesinde belediye tarafından göçün önlenmesi, işsizliğin azaltılmasına katkı sunulması ve yeni istihdam imkanlarının oluşturulması amacıyla bir çok firma ile yeni tesislerin kurulmasına yönelik girişimler şekillenmeye başladı. Belediye başkanı Nezih Yalçın, bu kapsamda mevcut insan kaynaklarının ve çalışmaya istekli personel adaylarının belirlenmesi amacıyla “insan kaynakları analizi” ve “özel sektörde çalıştırılması düşünülen bayan personeller için” çalışma yapılacağını duyurdu.

Başkan Yalçın açıklamasında, çalışmayı düşünen ile kadınlarına da seslenerek şunları kaydetti; “Üretim tesislerinde çalışmayı düşünen bayanların Akdağmadeni belediye personel müdürlüğü insan kaynakları birimine 23 Eylül’den itibaren başvurmaları gerekmektedir. Belediyemiz konu ile ilgili yalnızca ön başvuru kabul edecek olup, çalıştırılacak personeller firma yetkilileri tarafından seçilecektir. Öncelikle çalıştırılacak personellerle çalışacakları iş türü ile ilgili çeşitli eğitimler verilmesi planlanmakta olup, ayrıca oryantasyon ve bilgilendirme çalışmaları da yapılacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.