Akdağmadeni için çalışmalarına devam edecek
Yayınlanma:
Güncelleme:
Akdağmadeni Muhtarlar Derneği'nin gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul seçimleri sonucunda, mevcut başkan Hakan Özdemir, oyların çoğunluğunu alarak güven tazeledi.
Akdağmadeni Muhtarlar Derneği'nin gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul seçimleri sonucunda, mevcut başkan Hakan Özdemir, oyların çoğunluğunu alarak güven tazeledi. Genel Kurul sonrası bir açıklama yapan Başkan Özdemir, muhtarların ve derneğin birlik ve beraberlik içinde kazandığını belirtti.

Özdemir,
"Bugün gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul sonucunda kazanan muhtarlarımız oldu, derneğimiz oldu. Birlik ve beraberliğimiz kazandı. Kesinlikle kaybeden olmadı," dedi. Dernek olarak muhtarlar ve vatandaşlara 24 saat esasıyla hizmet vermeye devam edeceklerini vurgulayan Özdemir, seçim sürecinde kendisine destek veren ve vermeyen tüm muhtarları baş tacı olarak gördüklerini ifade etti.
Teşekkür Etti
Başkan Özdemir, "
Ötekileştirme ve ayrıştırma bizim gönlümüzde asla yeri yoktur. Her mercide tüm muhtarlarımızı en iyi şekilde temsil etmeye özen göstereceğim," diyerek, desteğini ve duasını esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti. Özdemir, konuşmasını "İyi ki varsınız. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun," diyerek tamamladı.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.