Altın 6443.53 %1.58
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4396 %0.02
Euro 53.4719 %-0.31
Sterlin 61.5216 %0.08

Akdağmadeni Kaymakamı Furkan Nezir: Kitaplar insanlığın ortak değerleridir

Akdağmadeni Kaymakamı Furkan Nezir: Kitaplar insanlığın ortak değerleridir

Akdağmadeni Kaymakamı Furkan Nezir'den Kütüphaneler Haftası'nda Anlamlı Bir Ziyaret bulundu.

Akdağmadeni Kaymakamı Furkan Nezir, 26 Mart-1 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası münasebetiyle İlçe Halk Kütüphanesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu özel hafta kapsamında yapılan ziyarette, Kaymakam Nezir kütüphane içerisindeki hizmet alanlarını gezerek, öğrencilerin eğitim ve araştırma faaliyetlerinde faydalandığı kaynaklar hakkında incelemelerde bulundu.

Kütüphane Müdürü Mehmet Ünver ile bir araya gelen Kaymakam Nezir, kütüphanenin mevcut durumu, barındırdığı kitap ve kaynak çeşitliliği ile süreli yayınlar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kaymakam Nezir, kütüphanelerin insanlığın ortak değerlerini koruma ve paylaşma görevini üstlendiğini söyledi.

Kaymakam Nezir,

" Kütüphaneler Haftası, her yıl ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanarak, kütüphanelerin ve okumanın önemine dikkat çekilmesi amaçlanıyor. Akdağmadeni İlçe Halk Kütüphanesi'ne yapılan bu ziyaret de, ilçedeki eğitim ve kültür hayatına katkıda bulunma ve kütüphanelerin toplumdaki değerini vurgulama adına önemli bir adım olarak görülüyorum. Kitaplar insanlığın ortak değerleridir. Kütüphaneler bu değerleri korur ve paylaşır. Kütüphaneler haftası kutlu olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.