Akdağmadeni Kır Şenliğinde Buluştular
Yayınlanma:
Güncelleme:
Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, ailesiyle birlikte Akdağmadeni ilçesinde Hürriyetçi Eğitim-Sen Akdağmadeni düzenlenen 3. Geleneksel Kır Şenliği’ne katıldı.
Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Hürriyetçi Eğitim-Sen Akdağmadeni teşkilatı tarafından Akdağmadeni ilçesinde düzenlenen 3. Geleneksel Kır Şenliğine eşi Tuçe Tuğba ve oğlu Ömer Salih ile katıldığını söyledi.

Aydoğmuş,
“Hem bölgesel hem de sosyal birlikteliği pekiştirmeyi hedeflendiği etkinliğin organizasyonuna öncülük eden Sendika Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik Ve Beraberlik Hakim Oldu
Başkan Aydoğmuş,
"Tanıdığım günden itibaren her daim milletle birlikte olan, güzel organizasyonlara öncülük eden, üyesi olsun ya da olmasın herkesin yardımına koşan eğitim camiasında saygı duyulan birlik ve beraberliğin hakim olduğu bu güzel şenliği üçüncü kez organize ederek Akdağmadeni ilçemizin eşsiz doğal güzelliğinin tanıtımında büyük katkılar sunan Sendika başkanı Mustafa Kaplan'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Aktif olarak programlara katılıyorum
Gelecek Partisi'nin, ayrım yapmaksızın davet edildiği toplantılara ve organizasyonlara aktif olarak katıldığını belirten Aydoğmuş,
"Zaman birlik zamanı. Hiçbir ayrım yapmadan insanların birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Biz de Gelecek Partisi olarak hiçbir ayrım yapmadan davet edildiğimiz toplantılara katılıp güzel anılar ile geleceğe hoş bir seda bırakmak için davet edildiğiniz organizasyonlara katılım sağlamaya gayret ediyoruz," ifadelerini kullandı.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.