Altın 6369.22 %0.41
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4397 %0.03
Euro 53.425 %-0.37
Sterlin 61.4614 %-0.02

Altındağ Belediyesi, Ramazan ayında da deprem bölgesine destek olmayı sürdürüyor.

Altındağ Belediyesi, Ramazan ayında da deprem bölgesine destek olmayı sürdürüyor.

Ramazan ayı boyunca Osmaniye’de depremzedeler için iftar ve sahur ikramı yapılacak.

Altındağ Belediyesi, Ramazan ayında da deprem bölgesine destek olmayı sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca Osmaniye’de depremzedeler için iftar ve sahur ikramı yapılacak.

Altındağ belediyesinin desteği ramazan ayında da devam edecek

Depremin olduğu ilk günden bugüne verdiği destekle gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteğini Ramazan ayında da devam ettiriyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla, Ramazan ayında da depremzedeler için aşevi hizmeti verilmeye devam edilecek. Osmaniye’de bulunan Altındağ Belediyesi aşevi, iftar ve sahurda depremzedelerin hizmetinde olacak.

“Ramazan sofrasında da birlikteyiz”

Altındağ Belediyesi’nin ilk günden itibaren bölgede yaşamı kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yaptığını söyleyen Başkan Asım Balcı “Altındağ Belediyemizin yardım elini ilk günden itibaren depremzede kardeşlerimize uzattık. Bu zamana kadar binlerce kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Sıcak çorba, çay ve su ikramlarımız ise yüzbinlerce kişiye ulaştı.

Kardeşlerimizi Ramazan ayında da yalnız bırakmayacağız. Ramazan sofrasında da biriz, beraberiz…” dedi. Başkan Balcı “Depremzede vatandaşlarımızla iftar ve sahur sofrasında ekmeğimizi bölüşecek, hep birlikte dua edeceğiz inşallah… Şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.