Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Yozgatlı Başkan. CHP Genel Başkanı Özgür Özel talimat verdi!
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Yozgatlı Başkana çok önemli görev. Yaklaşık 1 milyon Yozgatlı ile Ankara BB Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında köprü olacak başkanın görevi Türkiye'de bir ilk olacak!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni dönemde Ankara’da yaşayan bir milyon Yozgatlı ile yeni dönemde Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar aracılığı ile köprüler kuracak. Codar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in talimatı ile başlayacağı yeni görevinde önemli bir sorumluluk almış olacak.
Genel başkan Özel, CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar’ın da olduğu ortamda Codar’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Koordinatör olarak görevlendirdi.
Bu görev ile Codar, bir milyon Yozgatlı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasındaki projeler başta olmak üzere, gerekli alt yapı ve köprünün oluşmasına öncülük edecek.
YOZGATLILAR’DAN DESTEK BULDU
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başkanlığında Yozgatlı bir siyasetçinin, başarılı bir belediye başkanının Sosyal Koordinatör olarak görev alacak olması Ankara’da yaşayan Yozgatlılar’dan da destek buldu.
Yozgatlılar, Ömer Codar gibi bir ismin Ankara’da büyükşehir belediyesinde böylesine önemli bir görevde yer almasının Ankara’ya aidiyet bağları bulunan Yozgatlılar’ın önemli projelerde yer alması bakımından da fırsat oluşturacağını ifade ettiler.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.