Altın 6374.99 %0.5
BIST 14622.4 %1.4
Dolar 46.4387 %0.02
Euro 53.2758 %-0.68
Sterlin 61.1809 %-0.48

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Türkiye’deki Emlak Oda Başkanlarına sitem etti

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Türkiye’deki Emlak Oda Başkanlarına sitem etti

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’deki Emlak Oda Başkanlarına sitem etti.

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’deki Emlak Oda Başkanlarına sitem etti.

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam sosyal medya paylaşımında, 5 Haziran tarihinde düzenleyecekleri Emlak Danışmanları Günü programına, Türkiye’deki Emlak Oda Başkanlarını davet ettiklerini fakat hiçbir başkanın geleceğim dememesine sitem etti.

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası olarak 5 Haziran da yapacağımız Emlak Danışmanları Günü program için Türkiye’deki Emlak Oda Başkanlarını tek tek aradık. Davet ettik, fakat hiç bir başkan geleceğim diyemedi..!

Sizleri kimler engelliyor.? Kimin kontrolündesiniz.? Lafa geldi mi meslektaşlarımız için şunu yaptık bunu yaptık diyorsunuz.. Siz yıllarca hiçbir şey yapmadınız, sadece belge sattınız, kapalı kapılar ardında neler yaptınız Allah ile sizin aranızda. Kimse kendini anlatmasın. Biz Ankara olarak söz verdiğimiz her şeyi yapacağız. Sizlere biz yaptık dedirtmeyeceğiz. Türkiye de 60 bin Emlak Danışmanı var Yöneticilerinizi lütfen sorgulayın. Aidatlarımızı nereye harcıyorsunuz? Gelir gider tablolarını paylaşım yapılmasını talep edin.. Etsinler ki görelim nerelere harcamalar yapmışlar.. Biz Ankara da Tüm Türkiye ye mal olacak işler yapacağız Meslektaşlarımızın hiç şüphesi olmasın…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.