Altın 6443.53 %1.58
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4396 %0.02
Euro 53.4719 %-0.31
Sterlin 61.5216 %0.08

Ankara'da büyük Yozgat Şöleni: Yakacık Mesire Alanında artık her yıl buluşacaklar

Ankara'da büyük Yozgat Şöleni: Yakacık Mesire Alanında artık her yıl buluşacaklar

Ankara'da yaşayan Yozgatlılar, İş İnsanı Doğan Erdoğan tarafından düzenlenen Bahar Şenliğinde bir araya geldi.

Ankara'da yaşayan Yozgatlılar, İş İnsanı Doğan Erdoğan tarafından düzenlenen Bahar Şenliğinde bir araya geldi.

Yemimahalle Yakacık Mesire Alanında düzenlenen şölene Yozgatlılar yoğun katılım gösterdi. Bir birinden renkli eğlence programlarının yer aldığı şenlikte katılımcılara pilav ikram edildi.

İş İnsanı Doğan Erdoğan, Yozgatlılar'ın her platformda birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine dikkat çekerek katılımlarından dolayı hemsehrilerine teşekkür etti.

Tek Başımıza Bir şey Yapamayız

Erdoğan,

“Bahar şenliğimizin amacı her yıl ilk kez Yozgatlıların düzenlediği ve bunu iş insanları, dernekler ile bir bütün haline getirmektir. Buradaki amacımız Yozgatlılarımızı bir araya getirmemiz, dağınık olan Yozgatlılarımızı bir araya getirmektir. Yozgatlı derneklerimize ve dernek başkanlarımıza sesleniyorum. Biz tek başımıza bir şey yapamayız. Biz ancak ekip olursak bir şeyler yapabiliriz. Ama maalesef biz bunu beceremiyoruz. Ama tekrardan iş adamlarımız, vakıflarımız, derneklerimizle bütün STK’larla daha güzel yarınlar için buluşacağımıza eminim” dedi.

Her Türlü Katkıyı Vermeye Hazırız

Aydıncık eski belediye Başkanlarından Ahmet Demirel,

“Şenliğe katılanlar çok mutlu olduk. Ankara Yenimahalle’de Kazankaya rüzgarının esmesinden dolayı çok mutlu olduk. Hemşehrilerimizle gurur duydum. Burada Doğan Erdoğan hocamızı, Kazankayalı dernek başkanlarımızı canı gönülden kutluyorum. Bunu daha güçlendirilmesi için her türlü katkıyı vereceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Yozgatlılık Ruhu Burada

Çekerek Bazlambaç Köyü Dernek Başkanı Hakan Yıldız,

“Kazankayalıların Yenimahalle’deki faaliyetleri tebrik ediyorum. Yozgat’ın ve Yozgatlıların birlik ve beraberliği yönünde esen rüzgar burada. Bu tür faaliyetlerin Ankara’da bulunan siyasilerimizin, STK’larımızın görmesini istiyorum. Yozgatlılık ruhu bugün buradadır.”

Bu Bir Örnek Oldu

Keçiören Yozgatlılar Dernek Başkanı Aytaç Bingöl ise,

“Kazankayalı kardeşyimiz Doğan Erdoğan böyle bir etkinlik, program düzenledi. Düzenlediği için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin uzun zamandır böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Herkes burada eğleniyor. Şenlik ve birliktelik içerisinde geçiyor. Örnek alınması gereken bir program. Ankara’da böyle şenlikleri birlikte sağlarız. Bu şenliklerimizin sayısını artırması lazım” dedi.

Her Zaman Birlik Beraberlik İçerisinde Olacağız

Genç Kazankayalılar Dernek Başkan Yardımcısı Murat Sarıkaya,

“Bahar şenliğini düzenleyen Doğan Erdoğan’a teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.

Şenliğe Katılanlar Teşekkür Etti

Şenliğe katılan Yozgatlılar bu programı düzenleyen herkese teşekkür ederek şu ifadelere yer verdiler;

"Bu günü düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Herkes için hayırlı olsun. Bu şenlik her zaman olsun. Birlik beraberlik içerisinde olalım. Kazankayalılar olarak gurur duyuyoruz. Bizlere güzel bir mutluluk yaşattılar” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.