Altın 6442.88 %1.57
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4324 %0.02
Euro 53.5058 %-0.24
Sterlin 61.5632 %0.14

Ankara'daki Deprem Yozgat ve İlçelerinde de Hissedildi

Ankara'daki Deprem Yozgat ve İlçelerinde de Hissedildi

Ankara'nın Kalecik ilçesinde saat 22.53'te 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 13 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem Yozgat’tan da hissedildi.

Ankara'nın Kalecik ilçesinde saat 22.53'te 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 13 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem Yozgat’tan da hissedildi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Ankara'nın Kalecik ilçesinde saat 22.53'te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin Kırıkkale ve Kırşehir başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

YOZGAT VE YERKÖY’DE HİSSEDİLDİ

Depremin Yozgat ve Yerköy’de de hissedildiği bildirildi.

Özellikle Yerköy ilçesinde deprem 7 saniye boyunca hissedildi. Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre depremin etkisi Boğazlıyan ilçesinde de bazı evlerde etkisini gösterdi.

YOZGAT VALİSİ POLAT: BİZE ULAŞAN OLUMSUZ BİR DURUM YOK!

Yozgat Valisi Ziya Polat, deprem sonrası Yozgat'ta valilik bünyesine ulaşan herhangi olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

KANDİLLİ RASATHANESİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 4.6 OLARAK ÖLÇTÜ

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise Ankara'nın Kalecik ilçesinde meydana gelen depremin şiddetini 4.6 olarak açıkladı. Kandilli'nin verilerine göre deprem yerin 6.7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Ankara'nın Kalecik ilçesinde saat 22.53'te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Kırıkkale ve Kırşehir başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

CAN VEYA MAL KAYBI BULUNMAMAKTADIR

Ankara Valisi Vasip Şahin, 4.5 büyüklüğündeki depreme ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Saat 22:53'te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadelerini kullandı.

Yozgat'ta da depremi hisseden bazı vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.