Ankara'dan Yozgat'a seçim rüzgarları esmeye başladı
Son dönemlerde siyasetçiler Yozgat’ı sık sık ziyaret etmeye başladı. Ülke gündeminin yoğunluğuna göre Cumhurbaşkanlığı Külliyesi de Yozgat programı üzerinde görüşüyor.
Son dönemlerde siyasetçiler Yozgat’ı sık sık ziyaret etmeye başladı. Ülke gündeminin yoğunluğuna göre Cumhurbaşkanlığı Külliyesi de Yozgat programı üzerinde görüşüyor. Kasım ayı içerisinde Yozgat birçok siyasiye de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’a gelmesi bekleniyor. Yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yozgat’a gelerek bir dizi ziyaret ve temasta bulunacak. Yine Kasım ayı içerisinde İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da geleceği ifade edildi.
SEÇİM HAVASINI ETKİLİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’a gelmesi, kentte seçim havasına önemli etkide bulunuyor. Erdoğan, daha önce Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı mitingde Yozgat’ın kendilerine ve AK Parti’ye olan desteklerinden dolayı teşekkür etmişti.
KILIÇDAROĞLU GELİYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere Yozgat’a geliyor. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin ayrıntıları belli oldu. Kılıçdaroğlu, saat 10.00'da Yerköy ilçesinin Sekili köyünde kahvaltı yapıp, çiftçi ve köy muhtarlarının sorunlarını dinleyecek. Kılıçdaroğlu, Yozgat’ın kanaat önderlerinden Ahmet Şevki Ergin’i ziyaret edecek. Belediye Kültür Merkezinde Muhtarlar, STK ve Kanaat önderleriyle toplantı yapacak olan Kılıçdaroğlu, ardından Un Pazarında esnafı ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, sonrasında engelsiz yaşam ve emekli din görevlileri ile bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu il merkezinden saat 17.00'de ayrılarak Sorgun ilçesinin Bahadın Beldesine gidecek, oradan da Çayıralan ilçesine geçecek. Kılıçdaroğlu, akşam Uzunlu Beldesine yapacağı ziyaretin ardından Ankara'ya dönecek.
HAFIZALAR TAZELENDİ
Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Cumartesi günü Büyük Sinema Kültür Merkezi’nde yapıldı. TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Bekir Bozdağ, Ak Parti Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Önceki Dönem Milletvekili Osman Coşkun, Yozgat Bölge Koordinatörü Kemal Oğuz Kıdıl ile çok sayıda siyasi katıldı. Toplantıya katılanların çoğu seçimin ayak seslerini duyduklarını ifade ederken, toplantıdan önemli mesajlar verildi. Bozdağ, Milletvekili Başer, İl Başkanı Başer, yaptıkları konuşmalarda Yozgat’ın AK Parti ile AK Parti’nin de Yozgat ile olan bağından sık sık bahsetti, AK Parti ile Yozgat’a yapılan hizmetlerin altı çizildi. Toplantı, kamuoyunda bir çeşit hafıza tazeleme olarak nitelendi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.