Arzu ile Sohbetler’in bu haftaki konuğu kadın girişimci Kamile Sağlam oldu
Yozgat’ın Dünyaya açılan kapısı Çamlık TV’de Arzu Köylüoğlu birbirinden değerli konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Arzu ile Sohbetler’in bu haftaki konuğu kadın girişimci Kamile Sağlam oldu.
Yozgat’ın Dünyaya açılan kapısı Çamlık TV’de Arzu Köylüoğlu birbirinden değerli konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Arzu ile Sohbetler’in bu haftaki konuğu kadın girişimci Kamile Sağlam oldu.

Sorgun doğumlu olduğunu ve evlendikten sonra Yozgat’ta yaşamaya başladığını dile getiren Sağlam, “Çocuklar büyüdükten sonra bir yolculuğa çıkmaya karar verdik. Kaktüsün benim için çok önemli bir yeri var. Küçük kaktüslerle başladı hikayem. Şimdi kocaman bir aile olduk. Bir iş yeri açmaya karar verdim. İlk önce evden başladım sonrasında iş yeri açmaya karar verdim. Bakımı kolay bitkilerdir, sizi üzmez. Kaktüsün içi yapı olarak su olduğu için çok az su verdiğiniz zaman mutlu olur. Memleketin şartlarından dolayı soğuk olduğu için ev içine alıyoruz. Güneşi seven bir çiçek olduğu için pencere önünde yetiştirilir” şeklinde konuştu.

Binlerce çeşit kaktüs çeşidi olduğunu dile getiren Sağlam, “Her kaktüs çiçek açıyor. Lise Caddesinde Kuaförler sokağındayım. İş yerimizin adı Butikaktüs. Kaktüs severleri iş yerimize bekliyorum. Şehir içi elden teslimat, şehir dışında da kargo ile teslimat yapıyoruz. Telefonla, sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirler. Saksı, çömlek merakım var. kaktüsleri çömlekte yetiştiriyorum” ifadelerini kullandı.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.