Avrupa'ya mobilya üretiyor
Yozgatlı genç işadamı Cabir İçöz, kurduğu Sürmeli Home Design mobilya atölyesinde bir yılda Avrupa’ya mobilya ihraç etmeye başladı.
Şehir merkezinde 150 metre kare bir alanda üretim yapan Cabir İçöz, 3 kişiye istihdam imkanı sağlıyor.
Aynı zamanda Üniversite öğrencisi olan Cabir İçöz, bu başarısının çok çalışmasına ve Yozgat sevgisine borçlu olduğunu söyledi.
İçöz, İstanbul ve Ankara’dan kalifiye elemanlar getirdiğini belirterek, kısa sırada ülke genelinde satışa başladıklarını söyledi.
İçöz, “Bir yıldır Yozgat’ta ev mobilya dekorasyon ve modern koltuk üretimi yapıyoruz. Yozgat’ta ciddi bir ihtiyaca cevap veriyoruz. Resmi kurumların toplantı salonlarının koltuklarını, ev ve işyerleri için de özel üretimler yapıyoruz. Kısa sürede ülke genelinde faaliyet gösteremeye başladık. Yeni yılla birlikte Avrupa’ya koltuk, kanepe ihraç ediyoruz. İnşallah işleri daha da büyütüp hem Yozgat ekonomisine, istihdamına hem de ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyorum” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.