Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında BULUŞTU!
Yozgat’ta ‘Babalar ve Çocuklar Sabah Namazı’nda bir araya geldi. Tarihi Çapanoğlu Camii sabah namazında çocukları konuk etti.
Yozgat’ta ‘Babalar ve Çocuklar Sabah Namazı’nda bir araya geldi. Tarihi Çapanoğlu Camii sabah namazında çocukları konuk etti.

Cihannüma Derneği tarafından 81 ilde düzenlenen ‘Babalar ve Çocuklar Sabah Namazı’nda buluşuyor etkinliği Yozgat’ta ta büyük ilgi gördü. Namazdan dakikalar önce babalar ve çocukları camideki yerlerini alarak Müftü Yardımcısı Sülayman Eroğlu’nun sabah namazını dinledi.

Kuşaklar arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlikle ilgili Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Yozgat İl Temsilcisi Av. Fatih Demirci tarafından günler öncesinden yapılan çağrı karşılıksız kalmadı.

Yozgat Çapanoğlu Camii’nde gerçekleşecek etkinlik kapsamında babalar ve çocukların sabah namazında buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirci; “Amacımız çocuklara camiyi ve namazı sevdirerek milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini seven, ona hizmeti her şeyin üzerinde tutan nesiller yetiştirmek. Yapılacak olan faaliyetin çocuklarımıza rol model olacak anne ve babalarımızın bir sorumluluğu olduğu düşüncesiyle böyle bir faaliyeti gerçekleştirdik. Çocuklarımıza ibadet duygusunu aşılıyoruz. Kuşaklar arasındaki bağın güçlenmesi, büyüklerin örnek alınması, küçüklere örnek olunması düşüncesiyle, her baba çocuğunun elinden tutsun ve birlikte camide örnek bir buluşma gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

Namaz sonrası tarihi Çapanoğlu Büyük Cami bahçesinde simit ve sıcak süt ikramında bulunuldu.















Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.