Altın 6422.99 %1.25
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4392 %0.02
Euro 53.4985 %-0.27
Sterlin 61.605 %0.21

Bakan Akar, NATO Destek Ajansı Genel Müdürü Cummings’i kabul etti

Bakan Akar, NATO Destek Ajansı Genel Müdürü Cummings’i kabul etti

Milli Savunma Bakanlığı ve NATO iş birliği ile kurulumu devam eden 2 bin 400 kişilik çadır kentte incelemelerde bulunmasının ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından kabul edildi.

NATO Destek Ajansı Genel Müdürü Stacy A. Cummings, Hatay’ın Organize Sanayi Bölgesi yakınındaki Ötençay Mahallesi’nde AFAD koordinasyonu, Milli Savunma Bakanlığı ve NATO iş birliği ile kurulumu devam eden 2 bin 400 kişilik çadır kentte incelemelerde bulunmasının ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından kabul edildi.

İki Ülke görüş alışverişinde bulundu

Görüşmede NATO tarafından Türkiye’ye gönderilen 4 bin kişilik çadırların yanı sıra ilave gönderilecek 4 bin kişilik çadırların kurulumu ve oluşturulacak çadır kentlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.