Altın 6374.49 %0.49
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4344 %0.04
Euro 53.4418 %-0.35
Sterlin 61.4755 %0

Başkan Çırpanoğlu Hafta Sonunu Boş Geçirmedi

Başkan Çırpanoğlu Hafta Sonunu Boş Geçirmedi

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Ucarı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Kahramankazan’ın daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için halkla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyen Başkan Çırpanoğlu, “Laf değil, çözüm üretiyoruz!” diyerek, belediye olarak her zaman çözüm odaklı çalıştıklarının altını çizdi.

"Çözüm Üretmek İçin Çalışıyoruz"

Başkan Çırpanoğlu, Ucarı Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet ederek, mahallenin altyapı, ulaşım, çevre düzenlemesi, sosyal donatı alanları gibi konularda taleplerini dinledi. Başkan Çırpanoğlu, halkın ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak için çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, “Kahramankazan'ın gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Mahalle Sakinlerine Teşekkür

Mahalle sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Başkan Çırpanoğlu, yapılan görüşmelerin ardından, taleplerin en kısa zamanda değerlendirileceğini ifade etti. Çırpanoğlu, Kahramankazan’da her mahalleye eşit hizmet götürerek ilçenin gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Çırpanoğlu’nun Ucarı Mahallesi’ndeki halk buluşması, belediye ile vatandaşlar arasındaki güçlü bağları pekiştirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.