Bay Çamlık Yazıyor: Yusuf Başer mi olacak?
Yozgat’ta bir süredir yolunda gitmeyen işler var.
Yozgat’ta bir süredir yolunda gitmeyen işler var. Seçim öncesi başladı ki, hala düzene oturmadı. Bizim köyde, kasabada bile AK Parti’nin değişim süreci konuşuluyor. Geçen gün pazara indim, Pazar olsun Haydar Emmi dedim ki, “İçim yanıyor içim” dedi.
Niye emmi dedim, “bizim belediye gitti, ula gardaşım İstanbul da gitti.
Kesmeyecek mi Reis bunun hesabını.”Partinin genel başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de değişime gider mi gitmez mi bilmem ama Yozgat’taki değişim sesi ta bizim köye kadar ulaşmış durumda. 14 belediyenin 8’ini beldelerin bilmem kaçını kaybetmiş bir AK Parti’de hesap, kitap yapılmayacak da nerede yapılacak deyin bana dostlar.
Peki yeni isim kim? Çok tanıdık bir isim ve Yozgatlılar’a yabanı da değil. Yozgat eski belediye başkanı Yusuf Başer’in ismi il başkanlığı için konuşuluyor. Bizim köye gelen haber bu. Değişir, değişmez, farklı bir isim gelir gelmez bilmem ama kuvvetle muhtemel isim bu. Başer olursa ne olur? Pozitif bir belediye başkanı olarak hafızalarda yeri var. Kucaklayıcı, AK Parti’ye heyecan katar, küskünleri, küsme niyetinde olanları toparlar, ağabeylik yapar. Şimdi mevcut il başkanı varken bu nasıl bir iddia diyebilirsiniz, kusura bakmayın ama iddianın sahibi ben değilim, bünye değişim istiyor, tabandan sesler geliyor, ben de bana gelenleri size aktarıyorum. Var mı dahası.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.