Bayram tıraşını unutmayın
Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte işleri artan berberler, fazla mesai yapmaya başladı.
Kurban Bayramı öncesinde saç ve sakal tıraşı olmak isteyen vatandaşlar berberlerin yolunu tuttu. Bayrama sayılı günler kala berberler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar müşterilerine hizmet vermeye başladı.
“ÖNLEMLERİ ALDIK”
Aynı zamanda Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sedat Güneş, bayram öncesi gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, tatil günlerinde mesai yapacaklarını söyledi.
Bayramlarda insanların daha çok gün tıraş olmayı sevdiğini belirterek; “Biz de elimizden geldiğince yoğunluğa karşı önlem alıyoruz. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.
“BU YIL DA
YOĞUN OLACAK”
Esnaflarından Abdullah Demir, her bayram öncesinde olduğu gibi bu yıl da büyük yoğunluk yaşadıklarını söyledi.
Tıraş işlerini son günlere bırakan müşterilerinin işlerin yoğun olması sebebiyle sıra beklemek zorunda kaldıklarını belirten Demir, “Bayram öncesinde saç tıraşı olmanın erkeklerde bir gelenek haline geldiğini, bayrama bir gün kala geceleri geç saatte evimize gidiyoruz. Mağdur etmemek için bütün müşterilerimize gece geç saatlere kadar hizmet veriyoruz. Bayram dolayısıyla Pazar günü de çalışacağız” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.