Bekir Bozdağ'ın yerinde olsam…
By Çamlık yazıyor...
Ne zamandır aha yazdım aha yazacağım derken bu güne geldim.
Bekir Bozdağ. 24 Haziran’ın faturasını en ağır şekilde ödeyen adam. Baktığınızda sorumlu mu evet sorumlu ama tek başına fatura kesilmeli miydi? Orası soru işareti. Ama siyaset hata götürmez vefasız bir mekanizma. Nerede tıkanacağı, dişlileri kıracağı belli olmuyor arkadaş!
Gelelim önümüzdeki yarışa, yani seçimlere.
Ben Bekir Bozdağ olsam, yıprananı değiştirir, halkın istediğini koyardım listeye. Sır o yüzden uzamıyor mu AK Parti’de aday belirleme süreci. Anketler, temayüller, kanaatler fasa fiso… Çok da kimsenin umurunda değil, benim adamım olsun da çamurdan olsun hastalığı almış yürümüş. Her kafadan bir ses çıkıyor, kimi yerlerde ise mesele s…dik yarışına dönmüş.
Siyasetçi değilim ama bir gerçeği biliyorum, doğru bildiğin adamı halk da istiyorsa koyarım listeye. Tehditle, şantajla, aday olurumlarla, olmamlarla, falanla, fıstıkla bu işler ancak kafa ağrıtır. Tıpkı şimdi olduğu gibi. Bozdağ’ın yerinde olsam çok fazla düşünmezdim. Her halükarda fatura hamiline kesiliyorsa kimsenin tavrına bakmam.
Ama gidişat her kafadan bir ses, her sesten bir aday çıkarıyor. Bu seçim de yanlış hesap Bağdat’tan dönmeyecek böyle giderse fatura Bozdağ’a kesilecek gibi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.