Beş dakikalık kahve molası
Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde hizmete giren ‘Saray Pastanesi’, kahve molası vermek isteyenler için özel olarak tasarlanmış önemli mekanlardan bir tanesi.

Sorgun’da Metin Avcı tarafından hizmete sunulan Saray Pastanesi, bir birinden lezzetli kurabiye, pasta gibi eşsiz lezzetlerin yanı sıra sunduğu özel ortamla da insanların kısa sürede dikkatini çeken mekanlardan bir tanesi oldu.
Avcı, ‘Kahve molası’ vermek isteyenleri Saray Pastanesi’ne davet etti.
Güler yüzlü müşteri odaklı hizmet anlayışı ile her kesime hitap eden Saray pastanesi sabah kahvaltılarının adresi olmaya devam ettiğini söyleyen Metin Avcı; “Köylerden gelen taze ve sıcak süt, tereyağı, eşsiz lezzeti ile sabah ve hafta sonları kahvaltılarının yaşandığı özel bir mekan. Akşamları beş çaylarını sohbet ederken içmek ve o sıcak çay çeşitlerinin zevkine varmak için ideal bir yer. Arkadaşlarınızla hafta sonları eşsiz acık büfe Brunch keyfi ve sıcak ve unutulmaz anlar yaşamak için cennet bir köşe. Damak tadının eksik olmadığı her türlü lezzetin bir arada bulunduğu bir yer. Her türlü aktivitelerin olduğu yemek, doğum günü, toplantı, parti ve organizasyonlar için ideal bir mekan. Sizleri en güzel sıcak güler yüzlü insanların karşıladığı mutluluk ve huzurun yaşandığı. Bu yerde mutluluğa bir adım daha yaklaşmaya davet ediyoruz” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.