Bilal Şahin Külliyesi’nden DUALARLA GİTTİLER
Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Yozgatlılar’ı kutsal topraklarla buluşturmaya devam ediyor. Önceki akşam Bilal Şahin Külliyesi’nden 83 kişi dualarla kutsal yolculuğa çıktı.
Yozgat’ta yaptığı hayırlı yatırımların yanı sıra kutsal topraklara gönderdiği vatandaşlarla da tanınan Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Yozgatlıları umre ziyareti için gönderdi. Manevi atmosferin yaşandığı uğurlama töreni Bilal Şahin Külliyesi’nde gerçekleşti.



Yozgat Çamlık TV’den canlı olarak yayınlanan kutsal yolculuğun uğurlama törenine Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, İl Müftüsü Salih Sezik, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin ve vatandaşlar katıldı.



Saat 23.00’de ilahilerle başlayan törende soğuk havaya rağmen manevi bir atmosfer oluştu. Duygu yüklü törende umre seyahatine çıkan vatandaşlar, Şahin’e teşekkür ederek, helallik istediler.
Şahin yolculuk öncesi yaptığı konuşmada, hayırlı yolculuklar dilerken, duaların kabul olması temennisinde bulundu.Törene eşi Nahigan Köse ile birlikte katılan Belediye Başkanı Celal Köse de umre yolcuları ile sohbet etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.