'Biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak'
Yayınlanma:
Güncelleme:
Gimat Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, Yozgatspor 1959 FK’nın başlattığı vefa kart kampanyasına destek oldu. Yozgatspor bu memleketin takımı olduğunu belirten Özışık, “Biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak” dedi.
Yozgatspor 1959 FK yöneticileri Ahmet Akgün, Nuri Genç, Ömer Faruk Erbek, Erhan Akkaya ve Oktay Yıldırım ile birlikte Gimat Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık'ı ziyaret ederek, vefa kart satışı yaptı.
Vefa kart alarak takıma destek olan Zafer Özışık, “Bizim görevimiz, memleketimizin takımı. Biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak. Dün olduğu gibi bugünde takıma desteklerimiz devam edecek. Geçmişte yapıyorduk. Bugünde, yarında yapacağız. İşlerimiz yoğunluğu nedeniyle Ünye deplasmanına gidemeyeceğim. Ama dualarım Yozgatspor ile. İnşallah takımımız Ünye deplasmanında üç puan ile dönecek” diye konuştu.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.