Altın 6374.49 %0.49
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4344 %0.04
Euro 53.4418 %-0.35
Sterlin 61.4755 %0

Bu can bu bedenden çıkmadıkça…

Bu can bu bedenden çıkmadıkça…

AK Parti’den Akdağmadeni Belediye Başkan aday adayı olan İşadamı Ferudun Daştan, yaptığı yazılı açıklama ile her zaman davasının ve partisinin yanında olduğunu belirterek; “Bu can bu tenden çıkmadığı müddetçe, memleketime hizmet etmekten bir an olsun geri durmayacağım. Partimin, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Bakanımızın her zaman yanında olacağım” dedi.

MÜSİAD Kurucu İl Başkanı İşadamı Ferudun Daştan, yayınladığı bir basın açıklaması ile her zaman kuruluşundan bu güne görev aldığı AK Parti’den, genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’ın yolundan bir an olsun ayrılmayacağını ilan etti.

Akdağmadeni Belediye Başkan aday adaylığı sürecinin ardından davasına olan vefasını ve bağlılığını dile getiren Daştan imzası ile yapılan açıklamanın metni şöyle:

“Canımdan Aziz bildiğim vatanımın cennet köşesi,

Yozgat’ımın, Akdağmadeni’min, Güzel İnsanları,

Kıymetli Hemşerilerim…

Türkiye’mizin geleceğine ışık tutacak hizmetlerin müsebbibi AK Parti’mizin 14 Ağustos 2001 yılında, kuruluşundan bugüne beraber yürüdüğümüz;

Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve

Dava arkadaşı, Yozgat’ımızın medarıiftiharı, hizmet kervanının yorulmak bilmeyen hizmetkarı Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ ile 17 yıl önce çıktığımız kutlu yolculukta sarsılmadan, zerre sapma yaşamadan, büyük dava şuuru ile bu günlere gelmemizi sağlayan Yüce Allah’a şükürler olsun!

Bu gün bir kez daha hizmet kervanının bir ferdi olmaktan duyduğum onuru ve gururu sizlerle paylaşırken yaklaşan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Partimizin başta Yozgat’ımız ve Akdağmadeni’miz olmak üzere, tüm ilçe ve belde belediye başkan adayı arkadaşlarıma Cenab-ı Allah’tan başarı ve muvaffakiyetler temenni ediyorum.

“Eğer tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir” diyor ya Üstad, o mübarek ekmeği paylaşmanın lezzetini yaşadığım Akdağmadeni’me, Yozgat’ıma AK Parti siyaseti ile hizmet etmekten bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gayretkar olacağımı belirtmek istiyorum.

Reisimiz, liderimizin de ifade etiği gibi ‘Mübarek bir davanın hizmetkarıyız’, bundan sonra da hizmetkarı olmaya devam edeceğim.

Hizmet davasına olan muhabbetimiz, 17 yıl önce aynı yolda kader birliği ettiğimiz Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’la olan dava ve gönül bağımız son nefese kadar sarsılmadan vefa temelinde devam edecektir.

Siyaset geleceği imar etmektir.

Ve siyaset uzun soluklu bir iştir. Bu uzun soluklu hizmet yolculuğunda hizmet akdimiz Allah’ın bahşettiği ömürle son nefese kadar dava şuuru ile devam edecektir.

Bu can bu tenden çıkmadığı müddetçe, memleketime hizmet etmekten bir an olsun geri durmayacağım.

Partimin, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Bakanımızın her zaman yanında olacağım.

Bizler, hepimiz ezelden gelen ve inşallah ebede giden bir mübarek davanın hizmetkarlarıyız.

Siz değerli hemşerilerimi saygı ile selamlarken hizmet kervanının bir ferdi, bu kutlu davanın müsebbibi olma adına gücümü önce Allah’tan, sonra sizlerin desteği ve duasından aldığımı belirtmek istiyorum.

Ve kalbinizdeki yerimin baki, karşılıklı muhabbetimizin samimi olduğunu biliyor ve inanıyorum.

Mevla birliğimizi, dirliğimizi ve dava şuurumuzu daim eylesin. Sağlıcakla kalın.

Allah’a emanet olun. Selam ve Dua ile.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.