Altın 6370.62 %0.43
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4342 %0.04
Euro 53.4447 %-0.35
Sterlin 61.48 %0.01

Bursa’dan Yozgat’a Getirdiler! 17 Ton Dağıtıldı…

Bursa’dan Yozgat’a Getirdiler! 17 Ton Dağıtıldı…

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde, manavlık yapan iki kardeş, Bursa’dan getirdikleri 17 ton karpuzu hayır amacıyla ilçede yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Yıldırım kardeşlerin bu anlamlı etkinliği, Çekerek halkı tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

Yıldırım Kardeşlerden Hayırsever Bir Adım

Çekerek ilçesinde yaşayan Ali Yıldırım ve Ömer Yıldırım, Bursa’dan kamyonlarla getirdikleri 17 ton karpuzu, üç farklı mahallede çeşitli günlerde vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. İlk olarak farklı mahallelerde düzenlenen bu etkinlik, son olarak Çekerek Tevhid Camii önünde gerçekleştirildi. Etkinlik, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı ve bir saat gibi kısa bir süre içinde bir kamyon karpuz tükendi.

Rabbimin Rızası İçin Karpuzları Dağıttık

Etkinliği düzenleyen Ömer Yıldırım, karpuzların dağıtımına dair düşüncelerini paylaşarak,

“Rabbimin rızası için karpuzları dağıtıyoruz. Herkes yesin diye karpuzları dağıttık, karpuzlar kısa sürede bitti” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Teşekkür

Yapılan bu anlamlı yardımlaşmadan memnuniyetini dile getiren Mehmet Yonar isimli vatandaş, Yıldırım kardeşlere teşekkür etti. İlçede bu tür sosyal yardımlaşma etkinliklerinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Yıldırım kardeşlerin düzenlediği bu anlamlı etkinlik, Çekerek halkı tarafından uzun süre konuşulacak ve takdirle anılacak bir davranış olarak hafızalara kazındı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.