Altın 6443.16 %1.56
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4314 %0.02
Euro 53.5048 %-0.25
Sterlin 61.554 %0.13

By Çamlık yazdı.. Kararsızlar ordusu büyüyor…

By Çamlık yazdı.. Kararsızlar ordusu büyüyor…

Kararsız kalmış koca babam vay halime…

Kararsız kalmış koca babam vay halime…

Bizim köyde biri çıkıp da koca babama gözünün üstünde kaşın var diyecekti öyle mi? Vay anam vay. Bastonun ters tarafını gösterirdi.

Neden kararsız benim koca babam. Nerede hata yapıyor bizim siyasetçiler, neden uzaklaşıyor, neye yaklaşıyor. Ak sakalına kurban olduğum babam da kararsız kalmış ise vay halinize beyler.

Ankara’dakiler ülkeyi Ankara’dan mütevellit zannetmeye devam etsin, Yozgat’takiler kafaları kumda açık kalan yerlerinden bihaberler. Benim koca babamla dahi frekansları kopardıysanız kim anlar halinizden:?

Çok konuşmayım kısaca köylere gidin insanlar seçimini kararsızdan yana yaparken alternatifler hala neden oluşmuyor yanıt arayın. Sır köylerde Yozgat’ın Lise Caddesi’nde değil Beyler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.