Altın 6448.99 %1.66
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4298 %0.04
Euro 53.4766 %-0.28
Sterlin 61.5401 %0.11

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ı Sorgun bağrına bastı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ı Sorgun bağrına bastı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, hafta sonunu memleketi Yozgat’ta geçirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, hafta sonunu memleketi Yozgat’ta geçirdi. Dolu dolu bir program çerçevesinde kurum müdürleri, STK temsilcileri, kaymakamlar, belediye başkanları, parti temsilcileri ile bir araya gelen Soysal’ı Sorgun İlçesi de bağrına bastı.

Sorgun Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Soysal, esnaflarla çalışma hayatını değerlendirdi. AK Parti Sorgun İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Soysal, “AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek İlçe teşkilatımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla buluştuk. İlçe Başkanımız Mesut Kılıç’a ve tüm dava arkadaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

Soysal, beraberinde il ve ilçe teşkilatı ile esnaf ziyareti de yapmayı ihmal etmedi. Esnaf tarafından büyük sevgi ile karşılanan Soysal, vatandaşın sorunlarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.