Altın 6424.91 %1.28
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4601 %0.04
Euro 53.4549 %-0.32
Sterlin 61.5263 %0.08

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ın girişimleri ile Yozgat'a anlamlı destek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ın girişimleri ile Yozgat'a anlamlı destek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ın girişimleri ile Ankaralı hayırsever iş insanı Kemal Yurtoğlu ve ABD merkezli Baitulmaal Yardımlaşma Derneği ‘Şehir Hastanesi’ ve ‘Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne destekte bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ın girişimleri ile Ankaralı hayırsever iş insanı Kemal Yurtoğlu ve ABD merkezli Baitulmaal Yardımlaşma Derneği ‘Şehir Hastanesi’ ve ‘Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne destekte bulundu.

ANSA-GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yurtoğlu, eşi Tuğçe Güzel Yurtoğlu, oğlu Muhammet Yurtoğlu, kardeşleri Nilüfer Yurtoğlu ve Mustafa Yurtoğlu, Baitulmaal Yardımlaşma Kurulu Yöneticisi Hisham Morgan ile geldiği Yozgat’ta Şehir Hastanesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni ziyaret etti.

MUTLUYUM

ANSA-GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yurtoğlu, Yozgat’a tekrar gelmekten mutlu olduğunu belirterek, “Amerika Birleşik Devletlerindeki Baitulmaal Yardımlaşma Kurulunun Yöneticisi olan kardeşimizi ve bizleri çok güzel ağırladıkları için Yozgat Bozok Üniversitesi araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Yozgat Şehir Hastanesi yöneticilerine teşekkür ediyorum. Yozgat’a gelme sebebimiz gerek Yozgat Şehir Hastanesi gerekse de Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yapacağımız destekleri konuşmaya ve ayrıca üniversitemizin ihtiyaç duyduğu bazı cihazlar var. Tamamı değil belki ama ihtiyaç duyulan cihazların bir kısmının desteğini sağlamak amacı ile istişarelerde bulunmak üzere geldik. ABD’deki yardım kuruluşumuzun yetkilisini Yozgat’a getirerek hem ilimizi hem de hastanelerimizi görmesini istedik. Burada olmaktan mutluyuz. İnşallah yardımlarımız devam edecek. Sizin aracılığınızla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Ertuğrul Soysal’a da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

DEVAM EDECEK

Baitulmaal Yardımlaşma Kurulu Yöneticisi Hisham Morgan da “Baitulmaal Derneği olarak burada olduğumuz için çok mutluyuz. Desteklerimiz devam edecek. Türkiye depremden dolayı zor zamanlardan geçiyor. Küçücük bir yarayı bile sarabilirsek çok mutlu oluruz. Yozgat Bozok Üniversitesi ile iş birliğimizin başlangıcı. Bundan sonraki desteklerimiz de devam edecek” diye konuştu.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, “Desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ta Amerika’dan kalkıp bu kadar duyarlı bir şekilde üniversitemize, aynı zamanda deprem bölgesine de tabi katkıları oldu. Üniversitemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Zorda bulunan insanlara yapılan yardımları önemsiyoruz. Göndermiş oldukları yardımların da nerede kullanıldığını göstermiş olacağız kendilerine” ifadelerine yer verdi.

ZİYARET ETTİLER

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fatih Erkoç, Yozgat Bozok Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Arif Osman Tokat ve Yardımcısı Dr. Öğr. Ü. Levent Albayrak ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyareti de gerçekleştirdi. Heyet daha sonra Yozgat Şehir Hastanesi’ne giderek burada tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti, çocuklara oyuncak hediye ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Eda DEMİREL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.