Altın 6457.66 %1.8
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.436 %0.03
Euro 53.4989 %-0.25
Sterlin 61.54 %0.11

Çamlık'ta çekmiyor!

Çamlık'ta çekmiyor!

Türkiye’nin ilk milli parkı Çamlık’ta cep telefonlarının yeterli oranda çekmiyor olması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Çamlık zirvesi başta olmak üzere, yeni yapılan sosyal tesisler ve Çamlık Otel’te bütün GSM hatları sos veriyor.
Yozgat’ta cep telefonlarının yeterli oranda çekmediği yerler arsında Türkiye’nin ilk milli parkı olan Çamlık da yer alıyor. Çamlık’ta bulunan Çamlık Otel’de konaklayan müşteriler, yolu Çamlık içerisinde yapılan tesislere düşen vatandaşlar tüm cep telefonu hatlarının çekmediğinden dert yandı.
Bu çağda bu sorunun şehrin en zirve noktalarından bir tanesi olan Çamlık’ta telefon hatlarının çekmediğini söyleyen vatandaşlar Hüseyin Turan Arslan; “Çamlık gibi Türkiye’nin ilk milli parkında, şehrin göz bebeği olan bir mekanda cep telefonlarının çekmiyor olmasını hayretle karşıladım. Ne Çamlık Otel’de ne yeni yapılan tesisler bölgesinde neredeyse bütün GSM hatları çekmiyor, hata veriyor. GSM şirketlerini göreve davet ediyorum. Çamlık’ta cep telefonu çekmiyorsa daha nerede çekecek? Yozgat’ımızda böyle bir sorunun yaşanmasını, şehrimize yakıştıramıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.