Çayıralan Belediyesi Deprem Bölgesinde Hız Kesmeden Çalışmalara Devam Ediyor
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde olan ve birçok ili derinden etkileyen deprem sonrası çalışmalar devam ediyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde olan ve birçok ili derinden etkileyen deprem sonrası çalışmalar devam ediyor.
Depremin ilk anından itibaren Hatay’ın Hassa ilçesinde yaraları sarmaya başlayan Çayıralan Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanı Ömer Codar ekibi ile birlikte Hassa’da hem çalışmalar ile yakından ilgileniyor hem de depremzede vatandaşların ihtiyaçları için çalışmalar yapıyor.

ARA VERMEDEN HİZMETE DEVAM EDİYORUZ
Codar açıklamasında, ‘’Depremin 1. Günü itibariyle Hatay Hassa ilçesinde görevlendirdiğimiz 1 kepçe 1 kamyonumuz, haftada bir personel değişikliği yaparak aralıksız hizmetine devam etmektedir. Yaraların sarılması için elimizden geleni yapıyoruz. Birlik ve beraberlik ile yaralarımızı saracağız’’ ifadelerine yer verdi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.