Altın 6439.56 %1.51
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4272 %0.03
Euro 53.5092 %-0.24
Sterlin 61.5493 %0.12

Çayıralan Belediyesinden Deprem Bölgesine Yardım Tırları Gitmeye Devam Ediyor

Çayıralan Belediyesinden Deprem Bölgesine Yardım Tırları Gitmeye Devam Ediyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Türkiye’yi derinden etkileyen deprem sonrası yardım tırları depremzedelerin yaralarına merhem olmaya devam ediyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Türkiye’yi derinden etkileyen deprem sonrası yardım tırları depremzedelerin yaralarına merhem olmaya devam ediyor.

Yaşanan asrın felaketi sonrasında tüm Türkiye’yi yasa boğan ve yaraları sarılmaya devam eden deprem bölgelerinde hummalı çalışmalar sürüyor.

Yardım seferberliği başlatılan ve 23’üncü tırını gönderen Çayıralan Belediyesi yardımların devam edeceğini birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

ÇAYIRALAN BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLADI

Personeli ile birlikte yola çıktığını ve Adıyaman’a gittiklerini dile getiren Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, ‘’ Öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük bir felaket yaşadık. Çayıralan halkı olarak şuan 23’üncü aracımızı gönderiyoruz. Ayrıca Adıyaman merkeze de uzun süreli 3 öğün yemek çıkarmak üzere personelimin başında bende gidiyorum. Çok büyük geçmiş olsun diyorum. Allah razı olsun, Çayıralan halkı bugünde birlik ve beraberliğini gösterdi. Siyasetten tamamen uzak bir şekilde birlik ve beraberliği sağladık. Herkesten Allah razı olsun diyorum tekrardan, sağ olun’’ ifadelerine yer verdi.

3 ARAÇ İLE YOLA ÇIKIYORUZ

İnsanların yaralarına bir nebze de dokunmak istediklerini dile getiren Başkan Codar konuşmasının devamında, ‘’Çayıralan Belediyesi öncülüğünde deprem bölgesine yemek dağıtımı için hazırlığımızı yaptık. Yemek katkısında katkısı bulunan esnaflarımız, Alparslan Berk, kendisi bir kamyon su temini sağladı. Ömer Külce kendisi arabasını tahsis etti. Ali Saner Tekin, Ülfet Taşdemir, Necati Yaşar, İbrahim Codar, Yaşar Şahiner, Muhammet Aslankaya, Ayhan Köşker, Naci Aktaş, Ümit Aybar, Nevzat Atik, Barış Can Uçar’ın destekleriyle kömür ve yemek için hazırlığımızı yaptık. 3 araç ile yola çıkıyoruz. Çadır, odun, kömür, su, bakliyat, ekmek ihtiyaçlarını götürüyoruz. Bir nebze de olsa orada insanlarımıza dokunabilirsek ne mutlu bize’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.