Çayıralan’da köyler unutulmadı
Çayıralan Belediyesi, yurt içi ve yurt dışında yaşayan Çayıralanlıların katkılarıyla hazırladığı gıda paketleri ile maskeleri köylere ulaştırdı.

Çayıralan Belediyesi, yurt içi ve yurt dışında yaşayan Çayıralanlıların katkılarıyla hazırladığı gıda paketleri ile maskeleri köylere ulaştırdı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, “Öncelikle yurtiçi ve yurtdışında yaşayan hemşehrilerimizin katkılarıyla, belediyemiz bütçesinden de katkı sağlayarak Çayıralan Belediyesi olarak tüm köylerimize gıda ve maske dağıtımı yapılmıştır” dedi.

Tüm köylerimizin ihtiyaçlarının doğrudan muhtarların talebi doğrultusunda hiçbir kısıtlama yapılmadan yerine getirildiğini ifade eden Başkan Codar, “Gıda yardımı için belediyemizde bağışta bulunan tüm dost ve hemşehrilerim ile emekçi belediye personelimize teşekkür ediyorum. En kısa zamanda ilçemiz merkezinde 2 defa maske dağıtımı ile ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yine belediyemiz tarafından yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.






Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.