Çekerekliler'den Soylu iftar
İstanbul’da yaşayan Çekereliler iftar programında bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu iftarın onu konuğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu.

İstanbul Yozgat Çekerek İlçe Derneği tarafından düzenlenen iftar programı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu”nun katılımı ile gerçekleşti.
Yozgatlıların yoğun ilgi gösterdiği iftarda Eyüpsultan Kaymakamı Abdulah Dölek, Yozgat Konfederasyon Genel Başkanı Mehmet Deniz, İstanbul Avrupa Ve Anadolu Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Fakı ve Yönetimi, Bozok federasyonu Başkanı Hamdi Kurtoğlu Ve Yönetimi İl Dernekler Federasyon Başkanı Ali Haydar Tuncer, Marmara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aslan, ÜYODER Başkanı Ömer Faruk Korkut, İstanbul Yozgatlılar Dernek Başkanı Fazlı Avcı, Avcılar Yozgatlılar Dernek Başkanı Hayrettin Canoğlu, Bağcılar Yozgatlılar Dernek Başkanı Yasin Tosun, Kadışehri Dernek Başkanı Ferhat Karabulut, Altunsu Dernek Başkanı Özgür Şen, Arpaç Dernek Başkanı Osman Yazar, Körpınar Dernek Başkanı Ferhat Özbek, Kavakalan Dernek Başkanı İsmail Gökçet ve çok sayında Yozgatlı yer aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yemek sonrası katılımcılar hitaben bir konuşma yaptı.
Birlik ve beraberlik mesajı veren Soylu, Yozgatlılara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.