Cemaat Kur'an-ı Kerim öğreniyor
Damat Hoca Zade Cami'nde vatandaşlar akşam namazını kıldıktan sonra yatsı namazına kadar camide kalarak Kur'an-ı Kerim öğreniyor.
Akşam namazı için camiye gelen vatandaşlara, cami imamı Şevki Uçar tarafından yatsı namazına kadar Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler konusunda ders veriliyor. Programa katılan vatandaşlar cami imamı Uçar'a teşekkür ederek, hem Kur’an-ı Kerim hem de dini bilgileri öğrendiklerini söylediler.
Camide Kuran'ı Kerim öğrenen Muttalip Nazlıoğlu, yaklaşık bir buçuk ay gibi bir sürede Kur'an-ı Kerimi öğrendiğini belirterek,"Medrese Mahallesi'nde oturuyorum ve namazlarımı mümkün olduğunca camide kılmaya çalışıyorum. Diğer arkadaşımızla birlikte akşam namazından yatsı namazına kadar Kur’an-ı Kerim öğreniyor ve dini bilgilerimizi gözden geçiriyoruz. Yatsı namazı sonrası da yaklaşık bir saat yine programımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu vesile ile cami imamımıza bizlere böylesine güzel bir hizmet sunduğu için teşekkür ediyoruz" dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.