Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla Yozgat’ta da yürüyüş düzenlendi
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla Yozgat’ta da yürüyüş düzenlendi.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla Yozgat’ta da yürüyüş düzenlendi.

Yimpaş Alışveriş Merkezi önünden başlayan ve Cumhuriyet Meydanında son bulan yürüyüşe, Belediye Başkanı Celal Köse, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü İbrahim Tamer, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez ilçe Başkanı Ahmet Gökhan, Kadın Kolları Başkanı Erva Kevser Yurtlu, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Nurullah Nurdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

BİR HAFTA SÜRECEK
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü İbrahim Tamer, Türkiye Çevre Haftası kapsamında yapılan etkinliklerin bir hafta süreceğini belirterek, “Dünya Çevre Günü, 1972 yılından bu yana, her yıl 5 Haziran tarihinde, çevrenin korunması konusunda dünya çapında farkındalık oluşturulması amacıyla kutlanmaktadır. Bu yıl ise, 1-7 Haziran haftası sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla Türkiye Çevre Haftası olarak ilan edilmiştir. Bu sayede yalnız bir gün değil bir hafta boyunca tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle çevrenin önemini anlatarak, bu alanda yapılan çalışmaları paylaşarak hedeflerimizi ortaya koyuyoruz. Bu karar dolayısıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Türkiye Çevre Haftasını ve 5 Haziran Dünya Çevre gününü kutluyoruz” şeklinde konuştu.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.