CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Yozgat’ta Bahadın’ı Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Yozgatlı hemşehrimiz Adnan Beker, Yozgat ziyareti kapsamında Bahadın beldesini ziyaret etti.
Ziyarette Beker, Bahadın Belediye Başkanı Sami Eroğlu ile bir araya geldi ve bölge halkıyla buluştu.

Belediye Başkanı Sami Eroğlu ile Makam Ziyareti
CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker, ziyaret kapsamında Bahadın Belediye Başkanı Sami Eroğlu’nu makamında ziyaret etti. Beker, görüşmede belediye çalışmaları ve beldenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Vatandaş ve Esnafla Buluşma
Milletvekili Beker, belediye ziyaretinin ardından vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek sohbet etti. Bölge halkının taleplerini dinleyen Beker, hem Yozgat’ın hem de Bahadın beldesinin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

Teşekkür Mesajı
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Beker, şunları söyledi: “Yozgat saha çalışmamız kapsamında Bahadın beldemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Sami Eroğlu’na ve Bahadınlı hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.