Altın 6371.39 %0.43
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4374 %0.03
Euro 53.4294 %-0.37
Sterlin 61.4568 %-0.03

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar; Ülkemizi hak ettiği noktaya mutlaka taşımaya gayret edeceğiz

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar; Ülkemizi hak ettiği noktaya mutlaka taşımaya gayret edeceğiz

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, seçimlerin ülkeye, memlekete ve millete hayırlı olması dileklerinde bulundu.

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, seçimlerin ülkeye, memlekete ve millete hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Yaşar, “İnşallah seçimler hayırlı olur. Vatandaşın takdiri bu. Biz hep dediğimiz egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Biz Cumhuriyeti kuran devlet kuran CHP’li olarak ebedi başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği laik Cumhuriyeti kurduğu ve inşallah layık Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

VATANDAŞIN İRADESİNE SAYGI DUYUYORUZ

Vatandaşın iradesine saygı duyduklarını belirten Yaşar, “Vatandaşımızın iradesi başımızın üstünedir. Ama seçimleri değerlendirecek olursak hiç hakkaniyetli olmayan hiç vicdani, insani olmayan bir seçim süreci yaşadık. Bir tarafta bütün devletin imkanlarını, olanaklarını sonuna kadar acımasızca kullanacaksın. Bir tarafta bir siyasi parti böyle bir devlet olanaklarını kullanan bir güçle yarıştıracaksın. Bu bir ayağa. Bir ayağa da siyasetteki seviye. Siyasetin seviyesi iftiraya, çamura, karalamaya, yalana, yalanla dolanla bir kampanya. Çamur at izi kalsın şimdi. Tabi böyle bir siyaset bu noktaya gelirse bu Tabii ki ne siyasete ne ülkeye bir faydası olacağını zannetmiyorum. Vatandaşımız karar verdi başımızın üstüne. Ama kaybeden Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasisi, kaybeden Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğe, kazananı da ülkemizdeki 11 milyon Suriyeli Afganlı yabancı olmuştur. Bir takımda çıkarcı rantçı bizim 5'li çete dediğimiz devletten beslenen bir takım çıkarcılar olmuştur”

İNŞALLAH İYİ OLUR

Yaşar, “Umarım ve dilerim iyi olur. Ülkemizin içine sürüklendiği durum hiç de açıcı bir durum değil. Hazine boşaldı, bütçe boşaldı. Devletin imkanları olanakları, boşaltıldı. Bunların hepsini yine dönecek dolaşacak bizim vatandaşımız. Bunun bedelini ekonomik olarak ödeyecek. Takdir vatandaşımızın ama ben özellikle millet ittifakı bileşenlerini başta sayın genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer bileşen bütün sayın genel başkanlara bütün illerdeki millet ittifakındaki bileşen siyasi partilerimizin yöneticilerine, ilimizde il başkanlarına, ilçe başkanlarına yöneticilerine, kadın, Gençlik kollarına tüm yurttaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hepsi bir seviye bir nezaket bir sevgi saygı ölçüsü çerçevesinde çalışmalar yaptık. Katkı sundular. Hiçbir zaman hiçbir menfaat gözetmeden herkes elini taşın altına koyduğu ülkesinin geleceği için, çoluğunun çocuğunun torunlarının geleceği için ama vatandaşımız Neticede böyle bir karar verdi. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Emeği geçenlere teşekkür eden Yaşar, “Bu millet ittifakının ilimizdeki il başkanları başta olmak üzere bütün yöneticilerine, Seçimde görev alan bütün Cumhuriyet Halk partililere ittifaktaki diğer Partili arkadaşlarıma, gözlemcilere, sandıklarda görev alan, nöbet tutan müşahitlere, sandık başkanlarına, sandık kurulu üyelerine, emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkiye Gönüllüleri olarak Yüreğini Ortaya Koyan o gençlere, ülkesine geleceğine sahip çıkmak için mücadele eden o gençlerin hepsine şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşın sözünün üstüne hiçbir zaman söylenecek bir söz yoktur. Demokrasiler böyle bir şeydir. Umarım ve dilerim ki bundan sonra siyasetteki bu nefret dili, iftira dili, yalan dili bir daha olmaz. Ama gözüken köy kılavuz istemez derler. Sayın Cumhurbaşkanı seçimi kazandıktan sonra da aynı üslup, aynı hakaret dili, aynı vatandaşı ötekileştirme dili devam ediyor. Bu bir cumhurbaşkanına devleti yöneten kişilere Devlet Adamına hiç kimseye yakışan bir üslup değil. Biz tehditten yılan, korkan, çekinen insanlar değiliz. Özellikle Cumhuriyet Halk partiler. Eğer biz öyle tehditlere iftiralara, yalanlara boyun eğecek durumda olsaydık bir asırdır Cumhuriyet Halk Partisi olmazdı. Cumhuriyet Halk Partisi Bu ülkenin güvencesidir. Bu ülkenin sigortasıdır, teminatıdır. Eğer ki Cumhuriyet Halk Partisi yoksa Türkiye'nin geleceğe sıkıntıya düşmüş demektir. Onun için Cumhuriyet Halk partilileri olarak biz makamımız mevkiimiz görevimiz ne olursa olsun sade Yurtdışından Sade seçmeninden genel başkanına kadar ülkemize, Vatanımıza, milletimize, ülkemizin geleceğine, demokrasimize gelecek her türlü tehdide engellemeye sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ülkemizi hak ettiği noktaya mutlaka taşımaya gayret edeceğiz” diye konuştu. Kadir Görgülü

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.