Cici Baba, Yozgat’a Kokoreçi Sevdirecek
Yozgat'ta Cici Baba Kokoreç ve Midye salonu eski sanayi sitesi TOKİ konutları işyerinde açıldı.
Yozgat'ta Cici Baba Kokoreç ve Midye salonu eski sanayi sitesi TOKİ konutları işyerinde açıldı.
Cici Baba Kokoreç ve midye Salonu sahibi Erkan Göçümlü, Yozgat’a kokoreç ve midyeyi sevdireceklerini söyledi.
LEZZET SOKAĞINDA DAMAK LEZZETLERİNİ SUNACAĞIZ
Göçümlü, “Lezzet Sokağımızda Yozgat halkına damak lezzetlerini sunmaya devam ediyoruz. bugün 5 işyeri bir araya gelerek bir farkındalık olsun dedik. Birlik beraberlik göstererek halkımıza soframızı açtık” dedi.

ÇOCUKLUK HAYALİMDİ
Bu işyerini açmanın çocukluk hayali olduğunu belirten Göçümlü, “Biz daha önce otomobil işi yapıyorduk v bıraktık. Yiyecek ve içecek işine girdik. Bizim ana menümüz kokoreç ve midye üzerine yapıyoruz. Köfte ve sucuk menümüz var. kokoreç’in 7-8 tane çeşidi var. Gün içerisinde fırınımızda kokoreçimizi işliyoruz. Çiftlik midyesi kullanıyoruz. Midyelerimiz gün içerisinde 2 defa geliyor. Halkımıza damak tadına sunuyoruz” dedi.
BEKLENTİYE CEVAP VERMEK ÇOK ZOR
Göçümlü, “İşimizin zorluğu ve kolaylığı var tabi. Beklentiye cevap vermek çok zor. Halkımıza kokoreçi sevdirmeye çalışıyoruz. Midyemiz hijyenikli. Biz deniz midyesi satmıyoruz. Daha çok çiftlik midyesi satıyoruz. Güzel tarafı da halkımızla lezzetleri buluşturuyoruz. İnsanlarımız mutlu olarak ayrılıyorlar. İnsanların lezzetle buluşması bizi mutlu ediyor” dedi.
EĞİTİMİNİ ALSINLAR
Gençlerin bu işi yapmak istemeleri halinde ilk önce eğitimlerini alması gerektiğini belirten Cici Baba Kokoreç ve midye Salonu sahibi Erkan Göçümlü, “Önce damak lezzeti. Yemesini, içmesini bilmeleri gerekir. Biz çok gezdiğimiz için nerede ne yenir, ne içilir hepsini biliyoruz. Bildiğimiz için gençlerimiz eğitim alsın” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.