Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 2022’de faaliyete başlayacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yozgat programı kapsamında Yozgat Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yozgat programı kapsamında Yozgat Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Oktay, inşaatın tamamlanma süreci hakkında genel müdürden 2022 sonuna gün aldı.

Bakan Karaismailoğlu, havalimanının Yozgat’a büyük katkıları olacağını belirterek, “Biz de hedefimiz doğrultusunda al yapı çalışmalarını yıl sonuna kadar bitireceğiz. Bu arada biz üst yapı ihalemizi de yapıyoruz. Hedefimiz 2022 sonunda inşallah buraya uçakla geleceğiz” dedi.

Kendilerinde proje takvimi olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da “Dolayısıyla bizde takvim var. Biz o takvime göre yapılan işleri yakından takip edeceğiz. Bakanımızla da zaten sürekli görüşüyoruz. Bu konuda da istişarelerimiz devam edecek. Yozgat’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Eda DEMİREL
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.