Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan ile Teşkilat Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında kabul etti
Yozgatlı Hemşehrimiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan ile Teşkilat Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında kabul etti.
Yozgatlı Hemşehrimiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan ile Teşkilat Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında kabul etti.

Oktay, Başkan Gökhan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu ve yeni dönemde başarılar diledi.
Her fırsatta Yozgat ve Yozgatlılara kapılarını açan Hemşehrimiz Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay, bu kez AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan’ı makamında ağırladı.

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, destekleri için teşekkür etti. Yozgat’a yapılan, yapılmakta olan ve yapılacak olan hizmetler ve eserler ile alakalı istişare ve değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Ahmet Gökhan, hüsn-ü kabulleri için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a teşekkür etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.