Altın 6443.16 %1.56
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4314 %0.02
Euro 53.5048 %-0.25
Sterlin 61.554 %0.13

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan çok çarpıcı açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan çok çarpıcı açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından gerçekleşen iftar programına katıldı ve çok önemli açıklamalarda bulundu.

Parlamenter sistem çalışması için altı partiyi hedef alan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Altılı mı, yüz altılı mı bilmiyoruz ama altıdan daha çok olduğunu biliyoruz. PKK'yı da buna ekleyin.”

ARTAN FİYATLARIN SORUNLARIN FARKINDAYIZ

Yozgat Belediyesi Nohutlu Tepe Sosyal Tesisleri'ndeki iftarda konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Henüz Kovid-19 salgınının etkileri tam anlamıyla geçmemişken bölgemizde yaşanan insani trajediler sebebiyle artan fiyatların, sorunların farkındayız. Tümünün üstesinden gelmek yine bizlerin çabasına bağlıdır.”

“Rusya-Ukrayna arasında çıkan savaş dan dolayı gıda arz güvenliği çok ciddi bir sorun.” Fuat Oktay, “Aynı sebeple enerji fiyatlarında yükselişler, hayvansal ürünlerde artan talep söz konusu.”

BİZ MİLLİ MÜCADELE VERİRKEN BİRİLERİ DE ÇIKIP KURUMLARIN KAPISINA DAYANIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu'nu ziyaret etmek istemesi ve kuruma alınmamasına değinen Fuat Oktay, “Milletimizin cebini, işini, aşını ve de, ekmeğini düşünüyoruz.

Gıda ve fiyat artışları olsun, en kapsamlı ve en uzun vadeli şekilde ele alıyoruz. Cumhur İttifakı ruhuyla, biz böyle milli bir mücadele verirken birileri yine çıkıp kurumların kapısına dayanıp şov yapıyor.”

ALTINDAN O MASAYI TUTANIN KİM OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması için bir araya gelmekte olan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nin PKK ile iş birliği yaptığını iddia etti.

“Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen, içerdeki ve dışarıdaki her türlü yapıların da bu masada olduğunu” iddia eden Fuat Oktay, “İçeride sesini çıkartmak isteyenler, Cumhurbaşkanımızın, Rusya ve Ukrayna savaşında aldığı rolden rahatsız olanlar, Çanakkale Köprüsü'nün yapılmasından rahatsız oluyor.

Türkiye'nin Suriye'de vermiş olduğu mücadeleden rahatsız olanlar, Tokat'ta havalimanı yapılmasından da çok rahatsız oluyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.