Altın 6372.39 %0.45
BIST 14633.97 %1.48
Dolar 46.4393 %0.02
Euro 53.3266 %-0.58
Sterlin 61.158 %-0.52

Cumhuriyet Başsavcısı Sevgili’den Çamlık Medya’ya iadeyi ziyaret

Cumhuriyet Başsavcısı Sevgili’den Çamlık Medya’ya iadeyi ziyaret

Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, Çamlık Medya’ya iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret de Yozgat’taki basın faaliyetleri üzerine renkli bir sohbet gerçekleşti.

Yozgat’a kısa bir süre önce Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Recep Sevgili’ye ziyaretinde Çamlık Medya Genel Yayın Yönetmeni Tarık Yılma ev sahipliği yaptı.

Samimi duruşu ile de kısa sürede Yozgatlılar’ın gönlünde taht kuran Sevgili, Yozgat basınını da yakinen takip ettiğini ifade etti.

Yozgat Çamlık Gazetesi’nin yayınları ile önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydeden Sevgili, Çamlık Ankara’nın da bu anlamda isabetli bir yayın organı olarak medya bünyesine kazandırıldığını söyledi.

Çamlık TV stüdyolarını da gezen Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, başarılı yayınlar temennisinde bulundu.

Çamlık Medya Genel Yayın Yönetmeni Tarık Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.