Derneklerden ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:
YOYŞED ve YOFSAD Yönetim Kurulları üyeleri Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanları Yoyşed Başkanı Salim Gülbahçe ve Yofsad Başkanı Cemil Arslan Köse’ye dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Yozgat için yapılacak her türlü kültür, sanat, edebiyat ve tanıtım alanlarında her zaman göreve hazır olduklarını belirten dernek yönetimi, Yozgat Belediyesi olarak yapılacak çalışmalarda her zaman destek vereceklerini ve yanlarında olacaklarını bildirdiler.
Belediye Başkanı Celal Köse ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yozgat’ımız için bu tür geleneksel sanatsal ve kültürel faaliyetlerin faydalı olacağını biliyorum. Yozgat Belediyesi olarak yapılacak etkinliklerde destek vereceğiz. Bu konuda herkesin elinden geleni yapması gerekir” diye konuştu.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.