Doğayı fotoğrafladılar
Yozgat'ta düzenlediği sosyal faaliyetlerle adından söz ettiren Yavuz Selim İlkokulu'nun fotoğraf kulübü öğrencileri doğayı fotoğrafladılar.
Yavuz Selim İlkokulu Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri İngilizce öğretmenleri Serdar Aydın eşliğinde Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nı ziyaret etti.

Türkiye'nin ilk milli parkı olan Yozgat Çamlığı Milli parkında faaliyette bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından verilen eğitim ile çocuklar doğa ve yaban hayatı konusunda bilgiler edindiler.

Orman Mühendisi Hasan Tezer çocuklara ilk kez duydukları bilgileri verirken, Tabiat Eğitim Merkezinde çeşitli sunum ve sergileri gezen çocuklar gördükleri karşısında şaşkınlık ve sevinçlerini gizleyemediler.

Çeşitli fotoğraflar çeken ve yalnızca bilgilenmekle kalmayıp çok da eğlendiklerini ifade eden çocuklar, bu etkinliği tekrar yapmak istediklerini ve diğer okullara ve öğrencilere tavsiye ettiklerini söylediler.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.