Ergün Pasabahçe Sahibi Kazım Ergün: Bahane değil hizmet üretiyoruz
Korona virüs sürecinin piyasaları etkilediğini dile getiren Ergün Pasabahçe Sahibi Kazım Ergün, bunu bir bahane olarak görmediklerini, işlerine daha sıkı sarıldıklarını söyledi.
Korona virüs sürecinin piyasaları etkilediğini dile getiren Ergün Pasabahçe Sahibi Kazım Ergün, bunu bir bahane olarak görmediklerini, işlerine daha sıkı sarıldıklarını söyledi. Ergün, bu süreçte kendilerine bir hedef belirlediklerini ve bu hedef üzerinden ilerlediklerini kaydetti.

Kırşehir, Yozgat ve Sorgun’da 4 şubeleri bulunduğunu anımsatan Ergün, “Kırşehir’de Ergün Pazar İstanbul, Yozgat’ta ve Sorgun’da Ergün Pasabahce ve Pazar İstanbul şubelerimiz mevcut. Bunların içerisinde de 180 bine yakın çeşit var. Türkiye’de Ergün Shop olarak internet satışımız mevcut. Korana virüs krizinde dakikada bin 740 adet sattığı alanlar oldu. Ticaretinden memnunuz. Halkta bizden memnun olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

KONSEPTİ GENİŞLETTİK
“Yeni sezonumuzda konseptimizde beyaz eşya ve tekstilimiz yoktu onu ilave ettik” diyen Ergün, şöyle konuştu; “Aynı zamanda bunun içerisinde konsepti tamamlamak için mobilyaya girdik. Şuan içeriye giren bir müşterimiz eksiksiz olarak bütün her şeyini alabilir. Ürünün sattıktan sonra devamı önemli. Bizde onu başarıyoruz her zaman için.”

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.