Altın 6367.67 %0.38
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4337 %0.04
Euro 53.432 %-0.35
Sterlin 61.4684 %-0.01

ESKİ BAŞKAN'A SALDIRI

ESKİ BAŞKAN'A SALDIRI

Şefaatli eski Belediye Başkanı Zeki Bozkurt saldırıya uğradı.

Kimliği belirsiz, kişi yada kişilerce saldırıya uğrayan eski Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Bozkurt’un ameliyata alındığı öğrenildi.

Polis, eski Belediye Başkanı Zeki Bozkurt’a saldıranları arıyor.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Öte yandan Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat Karaca, Zeki Bozkurt’a yapılan saldırıyı kınayarak, geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Karaca yayınladığı mesajda, “Geçmiş dönem Şefaatli Belediye Başkanımız Sayın Zeki BOZKURT Beyefendiye yapılan saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyorum. İlçemizin huzurunu bozan her türlü hareket karşısında bizleri bulacaktır. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir, bunu herkes çok iyi bilmelidir. Ve Türk Yargısı bu eşkiyalığı yapanlara gereken cevabı en iyi şekilde verecektir.

Bu vesileyle Sayın Zeki Bozkurt Beyefendiye, camiasına ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi en içten duygularımla iletiyorum. Ayrıca kendisini bugün ziyaret ederek her türlü yanında olduğumuzu beyan ettim” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.