Altın 6367.67 %0.38
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4337 %0.04
Euro 53.432 %-0.35
Sterlin 61.4684 %-0.01

FIRINLARA Ramazan denetimi

FIRINLARA  Ramazan denetimi

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayı öncesi ekmek ve pide fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yapıldı.

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayı öncesi ekmek ve pide fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yapıldı.Zabıta Müdürü Yıldız Ersin ile birlikte fırınları denetleyen Zabıta ekipleri, gezdikleri fırınlarda gerekli denetimleri yaparak hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını ve ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığının kontrolünü yaptı.
Zabıta ekipleri, fırıncıları eksikleri konusunda uyarırken bazı fırıncılara ise insan sağlığına gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.Zabıta Müdürü Yıldız Ersin, halkın sağlığını korumak için Ramazan öncesi fırınlarda denetim yaptıklarını söyledi. Fırınlarda özellikle hijyen ve gramaj kontrolü yaptıklarını belirten Ersin, “gramaj ve hijyen konusuna önem veriyoruz. Gezdiğimiz fırınlarda eksiklikleri gördüğümüzde uyarılarda bulunduk. Ayrıca bu denetimlerimiz Ramazan boyunca devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.