Altın 6368.8 %0.4
BIST 14632.61 %1.47
Dolar 46.4413 %0.02
Euro 53.2576 %-0.72
Sterlin 61.0727 %-0.66

Gazeteci Sinan Burhan’dan Çarpıcı Açıklama;  Dursun Ataş AK Parti’ye Katılıyor!

Gazeteci Sinan Burhan’dan Çarpıcı Açıklama;  Dursun Ataş AK Parti’ye Katılıyor!

Gazeteci Sinan Burhan, TV 100 kanalında Cansu Canan Özgen’in programında yaptığı açıklamada, İYİ Parti’den istifa eden Dursun Ataş’ın AK Parti’ye katılacağını duyurdu.

Gazeteci Sinan Burhan, TV 100 kanalında Cansu Canan Özgen’in programında yaptığı açıklamada, İYİ Parti’den istifa eden Dursun Ataş’ın AK Parti’ye katılacağını duyurdu. Yaklaşık 1,5 ay önce İYİ Parti Kayseri Milletvekili olan Dursun Ataş, partisinden istifa etmiş ve geleceği hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmıştı. Ataş’ın bağımsız mı kalacağı, yoksa CHP’ye mi geçeceği konusunda sorular gündeme gelmişti.

Sinan Burhan, Dursun Ataş ile yaptığı görüşme sonrasında, Ataş’ın “Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçeceğim” dediğini aktardı. Ataş, kararının gerekçesini ise şu sözlerle açıkladı: “Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta yaşananlar ortada. Türkiye’nin güçlü bir liderliğe ihtiyacı var. Şahsi, siyasi hesaplar yapmanın zamanı değil.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.