Gençler vurdumduymaz!
Koronavirüs salgınında ikinci dalga Yozgat’ı vurdu.
Vaka sayısı artış oranında en yüksek 14 il arasında yer alan şehirde akıllara alınan tedbirler yeterli mi sorusunu getirdi. Yozgatlılara, ‘Yozgat’ta Covid19 denetimlerini nasıl buluyorsunuz?’ sorusunu sorduk. Yozgatlıların özellikle gençlerin vurdum duymaz tavırlarını yakınırken, Devletin aldığı önlemlerin ise yerinde olduğunu dil getirdi.
İşte o cevaplar:

Recep Yağmur: Şuanda güzel buluyorum. Her yerde polis, zabıta arkadaşlar denetim yapıyor. Dışarıdan gelenler bölgemizde olmayan bir virüsü daha da yayıldı. Bekçi arkadaşlarımızda ateş ölçümü yapıyorlar.

Sabit Akyol: Başta biraz gevşedik ama son anda alıyoruz tedbirleri. Virüs hata kabul etmiyor. Hepimiz kurallara uyup pandemi süresinden kurtulacağız. Devletimiz tedbirleri alıyor ama bizlerde bu tedbirlere uymamız lazım.

Zabit Musayer: İyi. Daha iyisi yapılması lazım. Gençlerin hiç umurunda değil. Tokalaşıyorlar, bilmem ne yapıyorlar. Gerekli tedbirlerin alınması gerekir.

Halil İbrahim Sargın: Çok mükemmel buluyorum. Sürekli olması lazım. Güzel bir şey. Bir tek burada değil her yerde yapılması lazım.

Şevket Çelik: Yetersiz buluyoruz. Bizim milletimizde var. Milletimiz birbirine yaklaşıyor. Mesafeyi korumuyor.

Enes Çağlayan: Hafif ve zayıf buluyorum. Uyanda yok doğru düzgün. Gerçi onlarda haklı. Ceza yazmaktan onlarda bıktı.

Halil Çelik; Şuanda Yozgat’ta çok virüs var. Ben kendimde yakalandım. 28 gün evde kaldım. Çıkmamak lazım. Aslında mesafeyi korumak lazım. Denetimlerde iyi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.