Gezici kütüphane moral oluyor
Yozgat’tan Kahramanmaraş’a gönderilen "Gezici Kütüphane" çocuklara moral oluyor.
Yozgat’tan Kahramanmaraş’a gönderilen "Gezici Kütüphane" çocuklara moral oluyor. Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne bağlı Gezici Kütüphane, Kahramanmaraş’ta kurulan çadır kent bölgesindeki çocuklarla resim, matematik, zekâ oyunları gibi etkinlikler ile oyuncak ve kitap dağıtımı ile moral olmaya devam ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı talimatlarıyla, Yozgat Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan Gezici Kütüphane Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen çocuklarla buluştu.

Yaraları birlikte sarıyoruz
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından afet bölgesinde ‘Yaraları Birlikte Sarıyoruz Yozgat’ kampanyasıyla kent genelinde yardım kampanyaları devam ederken deprem bölgesindeki çocuklar için Yozgat'tan giden Gezici Kütüphane Kahramanmaraş’ta, okuma ve birçok etkinliklerle çocukları ağırlıyor.

Etkinlikler yapılıyor
Deprem bölgesindeki çocuklar için Yozgat'tan giden Gezici Kütüphanenin Kahramanmaraş'ta okuma ve birçok etkinliklerle çocukları ağırladığını anlatan Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Çiftçi, “Gezici kütüphanemiz şimdilik Kahramanmaraş için görevlendirildi. Görevlendirilmenin yapılması halinde 10 ili kapsayan deprem bölgesinin tamamında görev almaya hazır durumda” ifadelerine yer verdi. Eda DEMİREL

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.